Home » Other Languages » shqiptar

Softueri i Rimëkëmbjes së të dhënave të Mac

Mac Data Recovery Software ofron zgjidhje të plotë për të rikuperuar skedarët e të dhënave të humbura nga pajisjet e ndryshme digjitale të ruajtjes së të dhënave. Softueri rivendos të dhënat nga hard disku i Mac, disqet USB, aparat fotografik dixhital, kartat e kujtesës, telefonat celularë etj.

Softueri për rimëkëmbjen profesionale të Mac DDR
Softueri për rimëkëmbjen profesionale të Mac DDR
Softueri për rimëkëmbjen e Mac Digital Camera
Softueri për rimëkëmbjen e Mac Digital Camera
Softueri për Rimëkëmbjen e Mac Memory Card
Softueri për Rimëkëmbjen e Mac Memory Card
Softueri për rimëkëmbjen e telefonit celular
Softueri për rimëkëmbjen e telefonit celular
Karakteristikat e softuerit të rimëkëmbjes së të dhënave të Mac
  • Shërohet fotot e humbura, videot, skedarët audio, dokumentet e tekstit, skedarët e projektit dhe skedarë të tjerë multimedialë nga deivices të ndryshme të ruajtjes së të dhënave.
  • Software siguron mekanizëm skanimi të skanuar për të skanuar dhe rikuperuar skedarët dhe dosjet e humbura në kompjuterin e instaluar të Mac OS X.
  • Ju mund të ruani skedarët tuaj të të dhënave të gjetura në vendndodhjen e caktuar të sigurt në makinën tuaj makine.
  • Ofron strukturë të pamjes së të dhënave për të parë skedarët tuaj të humbur përpara procesit të rimëkëmbjes përfundimtare.
  • Merr të dhënat e humbura nga pajisje të ndryshme të ruajtjes në masë, duke përfshirë kartën SD, kartën MMC, pendrive, flash drives, pajisjet multimediale etj.
Ju gjithashtu mund të pëlqeni :
Rimëkëmbjes së Mac USB Drive

Rimëkëmbjes së Mac USB Drive

Aparati USB Softueri i rimëkëmbjes Macintosh ndihmon në rikthimin e skedarëve në sistemet operative Mac të humbura për shkak të disa arsyeve të humbjes së të dhënave nga llojet e ndryshme të disqeve USB. Softueri mund të tërheqë sërish tërë audio, audio, mp3, këngë mp4, fotografi digjitale dhe të dhëna të tjera nga disqet e stilolaps.

Shkarko
Blej tani
Rimëkëmbjes së Mac Removable Media

Rimëkëmbjes së Mac Removable Media

Rimëkëmbja e softuerit mac për median e ruajtjes digjitale rimëkëmbet fotografi të grisura aksidentalisht, audio, këngë video, prerje, fotografi, skedarë snapshots dhe dokumente të rëndësishme nga të gjitha llojet e medias digjitale USB. Kërkimet e softuerit dhe rimëkëmbet të gjitha të dhënat e humbura duke përdorur mekanizmin e skanimit të inkorporuar të diskut.

Shkarko
Blej tani